Liis Lemsalu esitab oma Eesti Laulul osaleva loo uisutades

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu uisutamas
Liis Lemsalu uisutamas Foto: Erakogu

Juba sel pühapäeval, 1. veebruaril, kell 17.00 saab tulla tasuta kuulama ja vaatama, kuidas Liis Lemsalu saab hakkama oma Eesti Laulule pääsenud loo «Hold On» laulmisega, ise samal ajal uisutades. Kuigi tegemist on duetiga, siis saab seekord kuulata lugu vaid Liisi esituses.

Liis Lemsalu on saatmas Jäärevüüeater «Mizzi» (Uisukool Reval), kes koos Liisiga tutvustavad märtsis toimuvaid Iluuisutamise maailmameistrivõistlusi. Liis osaleb Eesti Laulu poolfinaalis juba nädala pärast, 7. veebruaril koos Egert Milderiga.

Eelmistel nädalavahetusel on samas olukorras olnud Marilyn Jurman, Teele Viira, Kristel Aaslaid ja Helen Adamson. Järgmisel laupäeval, 7. veebruaril näeme sealsamas ansamblist VÖÖRAD tuntud Tuuli Randa.

ISU Iluuisutamise Juuniorite MM 2015 toimub 4-8 märts Tondiraba jäähallis. Jaanuari ja veebruari nädalavahetustel aitavad seda tutvustada ja astuvad selle auks ka ise uiskudel üles tuntud Eesti lauljad ja uisutajad.

Vanalinna Uisuplatsi esinemised algavad kell 17.00 ja on kõikidele huvilistele tasuta vaatamiseks. Hoia ennast kursis siin.

ISU Iluuisutamise Juuniorite MM 2015 piletid on müügil piletilevis (Hinnad alates 5eurost).

Järgmised esinemised:

01.02 Liis Lemsalu ja Jäärevüüteater "Mizzi"

07.02 Tuuli Rand ja Taavi Rand/Irina Stork

14.02 Karl-Erik Taukar ja Samuel Koppel

22.02 Mart Müürisepp ja Marina Elias/Denis Koreline

28.02 Rolf Roosalu ja Gerli Liinamäe

4.03-8.03 ISU Iluuisutamise Juuniorite MM 2015

Vaata Helen Adamsoni südamlikku esinemist ja lõbusaid proove!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles