Positivus Festival avalikustab 9. veebruaril esimesed esinejad

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positivus festivali kolmanda päeva õhtupoolikul näitas ennast päike. Rahva meeleolu on endiselt ülev.
Positivus festivali kolmanda päeva õhtupoolikul näitas ennast päike. Rahva meeleolu on endiselt ülev. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Positivus Festival avalikustab 9. veebruaril esimesed esinejad, kes astuvad üles 2015. aasta suvel toimuval festivalil. Positivus toimub 17.-19. juulil Salacgrivas, Lätis juba üheksandat aastat järjest. Hetkel maksab festivalipass EUR 60, koos telkimisega EUR 66. Piletite hinnad tõusevad 9. veebruaril.

Positivus Festival on üks aasta oodatumaid üritusi, mis toob Salacgriva mändide alla igal aastal mitte ainult muusikaentusiaste, vaid ka hulgaliselt suvepuhkuse nautijaid. Lisaks kohalikele ja välisesinejatele, kunsti- ja käsitööturule, kinole ning toidualale pakub Positivus veel mitmeid teisi põnevaid tegevusi.

Foto: Jelena Rudi

2014. aastal külastas festivali rohkem väliskülalisi kui kunagi varem – ligi 9000 – nii Baltikumist ja Skandinaaviast kui ka Saksamaalt, Suurbritanniast, Itaaliast, Hollandist ja lausa teistelt kontinentidelt. Kolme festivalipäeva jooksul astus kaheksal laval üles üle 100 artisti, sealhulgas maailmanimed nagu Kraftwerk, The Kooks, Ellie Goulding, King Charles, Elbow, Future Islands, Bastille, Temples, The 1975 ja paljud teised.

Foto: Jelena Rudi

Hetkel maksab festivalipass EUR 60 ning pass koos telkimisega EUR 66. Esmaspäeval, 9. veebruaril tõusevad piletite hinnad ning festivalipass hakkab maksma EUR 65, koos telkimisega EUR 71. Piletid on saadaval Positivus Festivali kodulehel ning Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles