Johnny Depp: mind ründas «chupacabra»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Johnny Depp taastub külmetusest ja «chupacabra» rünnakust.

51-aastane staar sõnas eile Jaapanis Tokyos pressikonverentsil, et oli haige ning temaga toimus midagi kummalist, edastab foxnews.com.

«Mind ründas eile hommikul vaga haruldane olend, keda just sageli ei kohta. See oli chupacabra. Ma võitlesin temaga tunde, sest ta osutus väga vastupidavaks. Olen kindel, et see tegelane reisis minuga kohvris kaasa. Viskasin ta lõpuks hotelli 23. korruselt alla. Loodetavalt ei näe ma teda enam kunagi. Tänan mõistmast,» lausus staar.

Depp samastas oma mõistujutus ootamatu külmetushaiguse legendaarse vereimejast koletise chupacabraga.

Selle nädala teisipäeval Jaapanis toimuma pidanud Deppi pressikonverents lükati edasi ning rohkem kui 200 ajakirjanikku pidid ootama kolmapäevani.

Depp esitleb Jaapanis oma uut linateost «Mortdecai». Ta mängib selles kunstikaupmeest ja suli Charlie Mortdecaid, kes peab rabelema, et saada tagasi maal, millel väidetavalt on kood  natside peidetud kulla asukoha kohta.

Deppil on Jaapanis palju fänne.

«Mortdecai» on maailmas üsna hästi vastu võetud ning Depp loodab, et menu saadab filmi ka Jaapanis, kus see 6. veebruaril ekraanile jõuab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles