Tipp ja Täpp panid pisipojale huvitava nime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Butterfly lounge tähistas 4. sünnipäeva. Tipp ja Täpp ehk Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers sõuavad taas meelelahutuslainel
Butterfly lounge tähistas 4. sünnipäeva. Tipp ja Täpp ehk Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers sõuavad taas meelelahutuslainel Foto: Tiit Mõtus

Meelelahutustegelased Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers ehk Tipp ja Täpp ehk blogi Marimell pidajad avaldasid oma 4.jaanuaril kell 16.03 sündinud pisipoja nime.

Staarpaar Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers otsustasid hüljata algustähe «M» ja panna pisipojale nimeks Hedon. «Rääkisime kunagi, et kui tüdrukut ootaks, paneks nimeks Hedone (kreeka keeles «nauding»), aga miks mitte siis poisile Hedon?» artuleb Albers blogis Marimell.

Foto: Marimell

«Haiglas vaatasime oma imenunnut beebit ja proovisime kutsuda teda erinevate nimedega. Proovisime Marcust ja Robinit ja Trevorit ja Sandrit… No polnud see. Hedon sobis küll. Poiss tegi isegi korraks silma lahti. Otsustatud!» jutustab värske ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles