Esmakordselt saab trummi ja bassi auhindade otseülekannet vaadata internetis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demie
Demie Foto: Erakogu

Homme, 24. jaanuaril saab internetis jälgida otsepildis R2DNB 2014 auhindade üleandmist. Tseremooniat juhib Koit Raudsepp ning live-kavadega esinevad Demie & Janice ning Planeet & Kai. Auhindade üleandmine toimub NO99 teatrihoones ajavahemikus 01:00-01:30.

Juba kaheksandat aastat koostamisel oleva trummi ja bassi edetabeli R2DNB 2014 suurejooneline finaal, galapidu, kus õnnitletakse Eesti võitjaid, toimub sel aastal NO99 teatrihoone kahes saalis. Esmakordselt saab auhindade üleandmist jälgida ka otseülekandena menu.err.ee vahendusel.

Õhtut juhib Koit Raudsepp ning live etteastetega astuvad ülesse Demie & Janice ning Planeet & Kai. Lisaks mängivad muusikat saatejuhid, DJ-d: Raul Saaremets, S.I.N, Qba, To-Sha, L.Eazy, Joosep Järvesaar ja Kaspar Leivo. Visuaalide eest hoolitseb VJ Denis. Samuti astuvad üllatuskülalistena DJ-pulti küsitluse võitjad.

24. jaanuari R2DNB 2014 galapeo uksed avatakse 23:00

Pidulik auhindade üleandmise osa toimub 01.00-01.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles