Printsessi-Triinu uus armastus on rulluisutaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Unistuste printsess» osaline Triinu
Saate «Unistuste printsess» osaline Triinu Foto: TV3

TV3 hittsaatest «Unistuste Printsess» ning ka ajakirja Playboy Eesti kaanestaarina kuulsust kogunud Triinu Hoolma aka Printsessi-Triinu on leidnud uue armastuse, pajatab Buduaar.

Hariduselt on neiu kosmeetik ja jumestaja. Triinu suutis peale oma eelmise suhte lõppemist limusiiniärimees Markus Tammega vaid mõned kuud vallaline olla, kui juba astus uude suhtesse.

Kaunitari uhiuus boyfriend on rulluisutaja Kert Keskpaik. «Sain Kertiga tuttavaks Venuses, kus ta mind tantsima kutsus,» räägib Triinu.

 

Triinu nendib, et tema tuntuse pärast on talle kindlasti veidi rohkem läheneda püütud, kui ehk tavalistele näitsikutele. 

«Päris palju julgeid noormehi on ligi astunud ja vestlust aretanud. Kõige nõmedam lause, millega ükskord üks noormees mu tähelepanu üritas saada oli: «Kuule, kas sa oled see Pille vää?»»

Triinu arvates võiks tegelikult ka naised vahetevahel esimese sammu astuda. «Ma arvan, et see on ok!, aga ise ei ole veel julgenud. Kindlasti proovin ise kunagi ära, teen näiteks kellelegi kokteili välja!»

Kuid pööraseid tegusid on Triinu siiski meeste pärast korda saatnud küll. «Näiteks ronisin ühele noormehele, kes elas viiendal korrusel, tema naabri rõdu kaudu akna taha,» naerab kaunitar.
 

Triinu arvates on ikka Eesti mees üle kõige. «Eelistan eestimaist, sest välismaiste meestega jääb suhte sügavusest puudu just keelebarjääri tõttu.»

«Mees, keda mina hindan, peab olema mehelik ja hea huumorisoonega,» ütleb ta. Pika suhte märksõnadeks on Triinul usaldus, empaatia ja armastus.

Kuigi Triinu võib olla väga armukade, ilma et ta seda küll välja näitaks, siis eksidega suhtlemisse suhtub ta väga tolerantselt. «Enda eksiga oleme parimad sõbrad ja kohtume siiamaani tihedalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles