Stylechanneli hooaja avaüritus Ammende Villas

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seekordne  Stylechanneli hooaja avaüritus toimus  laupäeval, 28. augustil suvepealinnas Pärnus kaunis Ammende Villas.

Üritusega saadeti glamuurselt  ära imetabane suvi ning nauditi kauneid kunste. Uusi kollektsioone presenteerisid moedisainerid Kai Eichen, Liina Stein ja Aulikki Puniste ning ekraanil näidati Pariisis resideeruva Gerli Liivamäe moefilmi Airy Fairy.

Samal õhtul enne moeshowd pakuti kolmekäigulist õhtusööki, mille  koostas spetsiaalselt selleks õhtuks Ammende Villa peakokk Marko Lumera.

Erilistele kulinaarsetele naudingute ning moevaatemängule lõi meeleolu alati särav Uku Suviste.

Pärast rohkeid moe-ja toidunaudinguid jätkus  pidu Ammende Villa salongides ja aias maitsvate kokteilidega ning  DJ Taivo Aasoru valitud rütmide saatel.

 


Stylechanneli üritustesari on segu moest ja stiilist, kus peaaegu iga kuu astub üles mõni kodumaine moekunstnik/moebränd oma uue kollektsiooniga. Üritus toimus algselt ainult klubis BonBon ja hiljem laienes Lounge Museumisse, et ikka kõik huvilised pääseksid moekunstile lähemale. Ürituse eesmärk on promoda Eestimaist moedisaini ning pakkuda huvitavat meelelahutust.


Stylechanneli  laval on esinenud oma kollektsioonidega Tiina Talumees, Aldo Järvsoo,Riina Põldroos, Liisi Eesmaa, Britt Samoson, Ester Kannelmäe, Xenia Jedomskihh, Triin Randloo, Kirill Safonov, Lilli Jahilo, õed Laugased,Kriss Soonik, TallinnDolls,Maki, Iida kauplus, BonBon Lingerie ja paljud teised tegijad.

Viimaseid showsid on lavastanud ja stiliseerinud Zenja Fokin.

 

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles