Igor Mangi ja Aivar Täpsi tähistaeva jutud ja helid 25. jaanuaril Virumaal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: tuletee.ee

Mangi ja Täpsiga saab 25. jaanuaril kell 13. 00 kohtuda Ida-Virumaal Lüganuse vallas Maidla mõisas ning kelle 17.00 Rakveres Pikk tänav 7 Rahulolupesas.

Kohtumine on inspireeritud tähistaevast, nii juttude, kui helide poolest.

Igor Mangilt tähetarga lood inimestest ja nende olust täheringis. Aivar Täpsilt Päikesegongi ja kristall helikausside abil universumi helide meditatiivne tervenduskontsert.

Tähetark Igor Mangi horoskoobid on tuntud eelkõige Maalehe veergudelt ja televisiooniesinemistest, kus ta tutvustab soodsaid ja ebasoodsaid aspekte ning perioode nii üksikisikutele kui tervetele riikidele.

Heliterapeut Aivar Täpsi on aastaid viinud läbi meditatiiv-teraapilisi kontsertseansse oma suurel Päikesegongil ja kristall-helikaussidel. Tema poolt loodud helid meenutavadki universumi hääli ja liigutavad samaaegselt ka meie sisekosmost.

Sündmusele võib kaasa võtta joogamati või aluse ja pleedi, sest parim viis tervenduskontserdi helisid nautida on lebades.

Osalustasu Maidlas on  8.00 eurot / 5.00  eurot (õpilane, üliõpilane, pensionär),

Osalustasu Rakveres on 9.00 eurot / 6.00 eurot (õpilane, üliõpilane, pensionär)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles