Treiler: «Kallis, sa oled kosunud» alustab hiigelkilodega Kaljust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kallis, sa oled kosunud», hiigelkilodega Kalju perega
«Kallis, sa oled kosunud», hiigelkilodega Kalju perega Foto: TV3

Täna õhtul alustab TV3s uus sari «Kallis, sa oled kosunud», kus kogukad pered võtavad ette mõnusa teekonna tervislikuma eluviisi suunas. Sarja esimeseks osalejaks on 43-aastane Kalju, kes kaalus enne projektiga liitumist 163 kilo.

Seekord pole sarjas eesmärgiks iga hinna eest võimalikult palju alla võtta, vaid suhtuda protsessi mõnuga. Seda teeb enda tahtejõu ja perekonna toel ka Kalju, keda teekonnal tervisliku eluviisi poole aitavad personaaltreener Erik Orgu ja meisterkokk Angelica Udeküll, kellele  annab nõu Tervise Arengu Instituut.

Foto: TV3

Seekord ei panustata sarjas pelgalt jõulusaalitreeningutele, vaid ka igapäevasele liikumisele. Ühtlasi avaneb kaalulangetamis- ja toitumisteemade kõrval pilt iga pere argipäevast ja suhetest. Kaalukaotusega kaasnev paranenud enesehinnang paneb elu ja olu ümber hindama ning muutuda võivad nii töökohad, elukoht kui ka suhtestaatus.

«Kallis, sa oled kosunud» alustab TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles