Angela Aak võltsib oma vanust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angela Aak
Angela Aak Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Kui vana on muusik Angela Aak? Ajakirjas Naised reedel ilmunud artikli andmetel 39-aastane.
 


Samal päeval sai 44-aastaseks majandusminister Juhan Parts, kirjutab Õhtuleht. Asja ilu peitub faktis, et Aak lõpetas koos Partsi ja K-skulptor Tauno Kangroga ühel aastal Tallinna 27. põhikooli ehk siis oli nende kooliõde (tollal muidugi koolivend - toim). Ka tänavu juunis Naistelehes ilmunud intervjuus märgitakse, et Aak on 39-aastane ehk siis viis aastat noorem. Alates 2004. aastast on Aak end seltskonnajakirjanduses 3-5 aastat tõelisest vanusest nooremaks rääkinud. 37-aastane oli ta koguni kaks aastat jutti.

«Oi! Ma leian üldse, et see numbri märkimine intervjuus ei oma eriti suurt tähtsust,» seletas Aak ise. Artist tunnistab, et on intervjuusid enne ilmumist läbi vaadates vale vanust eiranud. «Oi, aga kui on jumalast antud, et sind tehakse nooremaks, siis ega selle vastu nüüd küll kellelgi midagi ei ole!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles