«Avameelselt» täna: Kaire Vilgats räägib esmakordselt valusa loo oma isa otsingutest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Vilgats saates «Avameelselt»
Kaire Vilgats saates «Avameelselt» Foto: Kanal 2

Täna kell 21 annab Kanal 2 saates «Avameelselt peresaladustest» sügava ja liigutava intervjuu laulja Kaire Vilgats, kelle isa ei ole teda kunagi omaks võtnud. «Tõrjutuse tunnet tundsin ma siis kui isa otsinguteks läks,» meenutab Kaire Vilgats.

Mis tunne on helistada esimest korda elus oma isale? Kuidas reageeris isa tütre kõnele ja kuidas läks elu tähtsaim kohtumine? Esimesele kokkusaamisele saabus isa asemel hoopis isa uus naine. Ootused olid suured, kuid seda valusam oli pettumus, mis Kairet järgnevalt tabas. «Ma nutsin, ma ikkagi nutsin ja ma olen siiamaani selline, eks elab kaua lööke läbi,» tunnistab Kaire Vilgats.

Tänases saates räägib oma loo ka suhtekorraldaja Janek Mäggi, kes kuulis oma Ukrainas elavast poolõest esimest korda juhuslikult leitud pildi tõttu. Tänaseks on Mäggi poolõe üles leidnud, aidanud õel sõjakoldest Eestisse elama kolida ja omavahel suheldakse igapäevaselt.

Eestis on palju ükskemasid, kelle laste suhted isadega on katkenud. Kuidas aidata ja toetada ühe vanema armastuseta jäänud lapsi? Nõu annab Laste ja noorte kriisiprogrammi grupijuht Aivar Simmermann.

 «Avameelselt peresaladustest» on Kanal 2s täna kell 21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles