Jazzi-legend De-Phazz esineb taas Tallinnas

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jazz-lounge bänd De-Phazz
Jazz-lounge bänd De-Phazz Foto: promo

6. aprillil asutub Tallinnas klubis Factory üles saksa jazz-lounge bänd De-Phazz oma tuuri «Private» raames. 

Alati täismajadele mängiv bänd toob kuulajad seekord elektroonikamaailmast puhta, eheda jazzimaailma juurde juurde, lubades luua äärmiselt privaatse ja intiimse muusikamaailma selleks üheks õhtuks.

Saksamaalt pärit kollektiiv De-Phazz on pigem tuntud ja tunnustatud olnud kui avatud elektrooniline jazz-lounge muusikaga eksperimenteerija, segades omavahel muusikalisi stiile ja suundi nagu  jazz, funky, pop-soul, dub, break beat, downtempo, easy-listening. Uue kontsertuuriga «Private»  liigub bänd aga tagasi juurte juurde ja toob lavale päris eheda klassikalise jazz-muusika. 

«Mis juhtuks, kui De-Phazz oleks tegutsenud ajal, kui ei olnud elektroonikat?» viskab bänd õhku retoorilise küsimuse.

Bänd astub lavale kooseisus: vokalistid Pat Appleton ja Karl Frierson, baritonsaksofil ja bassiklarnetil Frank Spaniol, klaveril üks saksa parimaid klahvpillimängijaid Ulf Kleiner, basskitarril Markus Bodenseh ning trummide ja perkussioonide taga on Oli Rubow.

De-Phazz jazz-lounge-bänd, mis on asutatud 1997. aastal Saksamaal ning välja andnud pika tegutsemisaja jooksul üheksa albumit. Kuigi bänd on kuum nimi nii jazzi-ringkonnas, on ta end ka popmuusika maailmas eriti tuntud hitiga «The Mambo Craze».

De-Phazz esines esmakordselt Eestis 2007.  aastal.

Kontserti korraldab agentuur Best of Music. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles