Mila Balti avab personaalnäituse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mila Balti.
Mila Balti. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu kunstnik Mila Balti avab reedel kell 19 J. Barbaruse nimelises kontrakultuuri keskuses oma personaalnäituse “Alati fragmendid”, üritus on tasuta.

Mila Balti on komeedina kunstilaotustesse lennanud noor Pärnu kunstnik, kes ei karda hiigelsuuri formaate, vilumust ja tehnilisi oskusi nõudvaid teemasid ega pelga maalikunstis peituvat ihalust totaalse kõikehõlmava visuaalse müsteeriumi järele.

Näituse korraldaja Toomas F. Aru teatel räägib Balti soravas maalikeeles lugusid elust enesest. Ta teeb seda ausalt ja otsekoheselt.

Popilik kujund on ühendatud barokse pompöössusega. Ühes maalis esitatud lugu vastandub teises maalis sisalduvale või kommenteerib seda. Need ei ole mingid lihtsad Mila Balti isiklikud lood, vaid just see, mis kõigile korda läheb. Samas, kui ta ütleb üht, võib ta mõelda midagi muud.

Näitus jääb avatuks 27. septembrini.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles