Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Kaerajahust õuna-rosinakook

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kaerajahust õuna-rosinakook
Kaerajahust õuna-rosinakook Foto: Sille Varblane

5 dl kaerapüülijahu
1,5 dl suhkrut
3 muna
1 dl rosinaid
1 tl küpsetuspulbrit
2 dl piima
3 spl õli
1 tl vanillisuhkrut
6 dl tükeldatud õunu
 

Munad kloppida kahvliga lahti, lisada suhkur, küpsetuspulbriga segatud kaerajahu, piim, õli, ja vanillisuhkur ning ained segada.

Lõpuks segada juurde rosinad ja väiksed õunatükid.

Küpsetada 200-kraadise ahju keskmises osas 35 minutit.

Copy
Tagasi üles