Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

Kaerajahust õuna-rosinakook

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaerajahust õuna-rosinakook
Kaerajahust õuna-rosinakook Foto: Sille Varblane

5 dl kaerapüülijahu
1,5 dl suhkrut
3 muna
1 dl rosinaid
1 tl küpsetuspulbrit
2 dl piima
3 spl õli
1 tl vanillisuhkrut
6 dl tükeldatud õunu
 

Munad kloppida kahvliga lahti, lisada suhkur, küpsetuspulbriga segatud kaerajahu, piim, õli, ja vanillisuhkur ning ained segada.

Lõpuks segada juurde rosinad ja väiksed õunatükid.

Küpsetada 200-kraadise ahju keskmises osas 35 minutit.

Tagasi üles