Elu24 Video! Kristiina Ojuland: uutel erakondadel pole raha kalliks valimisreklaamiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 19. jaanuaril, toimus Coca-Cola Plazas uue tõsielusarja «Looduslik valik» esitlus. Kohale olid tulnud ka saates osalenud poliitikud. Elu24 uuris Rahva Ühtsuse Erakonda esindavalt Kristiina Ojulandilt, mis emotsioonid teda peale sellises teleprojektis osalemist valdavad.

Ojulandi sõnul polnud metsas olles tähtis, kas oled mees või naine. Öösel sooja saamiseks magati ikka koos nagu silgud ja sugu seal rolli ei mänginud.

Saatetegijad olid väidetavalt poliitikut pikalt veennud, et ta projektist osa võtaks. Peamiseks probleemiks olevat olnud tihe ajagraafik, mis kaasneb uue erakonna valimisteks ette valmistamisega. Lõpuks aga luges Ojuland päevi, millal metsa saab.

Põhjuseks, miks poliitreklaamid uuenduskuuri läbinud on, peab Ojuland seda, et uued erakonnad ei jõua nii palju valmiskampaaniasse panustada. Lisaks loodab ta, et see muudab ka üldiselt Eesti poliitmaastikku.

Üks asi, mille Kristiina Ojuland tulevikus üksi metsa minnes kaasa võtaks, oleks kirves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles