Hirmus video! Christina Milian: nibuneedi tegemine oli hullem kui sünnitamine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Christina Milian arrives at the 42nd American Music Awards in Los Angeles, California November 23, 2014.   REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)    (MUSIC-AMERICANMUSICAWARDS-ARRIVALS)
Actress Christina Milian arrives at the 42nd American Music Awards in Los Angeles, California November 23, 2014. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (MUSIC-AMERICANMUSICAWARDS-ARRIVALS) Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Lauljatar Christina Milian lasi oma uue tõsielusarja «Christina Milian Turned Up» jaoks nibuneedi teha ja avastas paljude naiste üllatuseks, et see on hullem kui sünnitamine.

Lauljatar Christina Milian lausa karjus valust kui omale nibuneedi teha lasi ning kurtis meeletu valu üle.

33-aastane staar leidis lausa, et nibu needistamine on hullem kui lapse sünnitamine. «See oli küll kiirem, lapse sünnitamine kestab 19 tundi, augustamine 2 sekundit,» teadis staar jagada.

Kas see on tõesti kohane võrdlus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles