Galerii: vaata, kuidas läks tuntud Eesti inimestel Viru Lyonis teenindamistöö

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

12.- 16. jaanuarini toimus Viru Keskuse kohvik-restoranis Lyon sotsiaalkampaania «Kohtle teenindajat nagu staari», mille eesmärk oli tunnustada head teenindust ja väärtustada ühiskonnas teenindajatööd.

Kampaania raames panid end Viru Keskuse Lyonis teenindajatena proovile mitmed tuntud Eesti inimesed – nende seas nii meelelahutus- kui ka ühiskonnategelased nagu DJ ja saatejuht Kristjan Hirmo, lauljad Getter Jaani ja Birgit Õigemeel, stilist Ženja Fokin ning majandus-ja taristuminister Urve Palo.

Foto: Ulla-Mai Kuuse, Karen Härms, Kalev Lilleorg, Lembitu Mikker

«Teenindaja kui ameti mainele aitas kindlasti palju kaasa, et  tuntud inimesed kampaaniast osa võtsid. Mul on hea meel, et palju kiideti ka meie enda tublisid töötajaid ja sotsiaalmeedias tunnustati teenindaja väärtustamise ideed tervikuna,» tegi kampaaniast kokkuvõtteid Viru Lyoni juhataja Iivi Saar ning loodab, et kampaaniaga õnnestus tõsta veidigi teenindussfääris töötamise mainet. «Projektis kaasa löönud tuntud inimesed jäid kogemusega samuti väga rahule ja olid tänulikud, et said proovida ametit, mis nõuab nii palju täpsust, märkamist ja pühendumust. Aitäh kõigile, kes kampaanias kaasa lõid,» lisas Iivi Saar.

Foto: Ulla-Mai Kuuse, Karen Härms, Kalev Lilleorg, Lembitu Mikker

Kohvik, pagariäri ja restoran Lyon on prantsuse stiilis söögikoht, mis pakub ehedaid prantsuspäraseid saiakesi ning küpsetisi ning mitmekülgset a la carte menüüd. Prantsusmaa gurmeepealinna järgi nime saanud Lyonis valmivad käsitööna kohapeal tehtud tainast ja värskest võist maitsvad küpsetised. À la carte menüüs on omakorda lai valik eel- ja pearoogi, mille märksõnadeks on samuti kvaliteetne tooraine ja prantsuspärasus. Lyoni kohvik-restoranid asuvad Viru Keskuses ja Õismäel aadressil Meistri 22. Meistri Lyon valiti 2014. aastal ka Eesti söögikohtade TOP 50 hulka. Lisainfo kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles