Galerii: BAILE-bon pidas maha eriti möllurohke hooaja lõpupeo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel toimus Captain Morgani esitlusel linna kõige lõbusama üritustesarja BAILE-bon möllurohke hooaja lõpupidu. Pidu ajas rahva nii pöördesse, et kestis rekordiliselt kaua - lausa päris hommikutundideni välja! 

Erikülalisteks olid Lõuna-Aafrika päritolu tantsuõpetaja George Daniels, DJ Cuchi Cuchi ning resident tantsuõpetajad Jorge Hinojosa (Ecuador) ja Luis Izzo (Mehhiko). Kaasakiskuvad latiino- ja vene rütmid tõi rahvani resident DJ Bell. Rõõmuderohket atmosfääri hoidsid üllatuslikud kaasahaaravad mulatitarid, kes lõid unustamatuid mälestusi ja tõid värskust halli igapäevaellu, viies vikerkaarevärvide maailma tõelisesse karnevalimuinasjuttu. 

Foto: Maksim Toome

Veel rõõmustasid klubirahvast ja eriti kõiki VIP-laudades istujaid mööda saali ringi liikuv ja Kariibi meeleolu üleval hoidev trummar, kelle saatjateks olid kuumuse eest suurte lehvikutega värskendust pakkuvad spetsiaalse Kariibi koolituse läbinud treenitud noormehed. Hulgaliselt silmailu lisasid öösse latiino go-go tantsijad. 

Foto: Maksim Toome

Järgmine Music Factory korraldatav suurüritus toimub pärast pisikest puhkust 7. märtsil Club Hollywoodis, kus üritus TANTSUPARADIIS tähistab oma kuuendat sünnipäeva ja rahvusvahelist naistepäeva. 

Foto: Maksim Toome
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles