Kahe silla jooks ootab pühapäeval sportima

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe silla jooks tähistab tänavu kümnendat sünnipäeva.
Kahe silla jooks tähistab tänavu kümnendat sünnipäeva. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel pühapäeval, 5. septembril oodatakse kõiki tervisespordisõpru kümnendale Jüri Jaansoni Kahe silla jooksule ja retkele.

Nii jooksu- kui käimisdistantsile antakse start pühapäeval kell 12 Endla teatri eest. Mõlemad läbivad sama, ligi üheksakilomeetrise raja. Korraldajate kinnitusel leiavad jooksupäeval tegevust kõik pereliikmed, sest jookse korraldatakse ka pisematele spordisõpradele.

Sarnaselt eelmise aastaga võib jooksule registreerida ka meeskondlikult – alates viiest osalejast koosnevad tiimid võistlevad klubide, firmade jt kollektiivide arvestuses.

Esimest korda jooksu toimumise ajaloos saab Kahe Silla klubi tegemistel ja juubelisündmuse ettevalmistamisel silma peal hoida Facebooki vahendusel. Fabebooki fännilehega liitunute vahel loositakse välja lahedaid jooksuga seotud auhindu.

Võistluspäeval leiavad vaatamist-tegemist needki, kes ise rajale ei lähe. Nii saab võistluskeskuses nautida meelelahutusprogrammi ja toimub südamepäev.

Jooksule saab registreerida Kahe Silla klubi kodulehel või Pärnus Port Arturi infopunktides.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles