Allan Roosileht: Curly Strings sai teenimatult liiga palju auhindu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul Nordea Kontserdimajas toimunud Eesti Muusikaauhinnad 2015 auhinnatseremoonial võidutses Curly Strings neljas kategoorias. Karl-Erik Taukar, Maria Minerva ja Trad.Attack! võitsid kaks auhinda.

Elu24 uuris, mida arvab staar-raadiosaatejuht Allan Roosileht setu bändi Curly Strings võidukäigust.

Allan: Äkki Curly Strings tõesti jõudis sellise plaadini, mis vääris auhinda... Tegelikult panin ma viie võiduga täppi. Ütlesin kohe ära, et nemad saavad. Eriti just alguses, lõpp läks pisut käest ära.

EMA gala puhul oli mul seekord eriti hea meel selle show üle. See oli ju super! Laval oli lausa orkester, isad ja lapsed jooksid laval Getter Jaani loo ajal ringi... Võttis pisara silma küll. Seda näeb haruharva, et isad ja lapsed on koos.

Aga Curli Stringsi edaspidist edu näeb tulevikus. Kas nad oskavad seda edu õieti ära kasutada? Kas nad oskavad teha selle toel suurt reklaamikampaaniat? Kas nad suudavad oma plaadimüüki kergitada? Eks see kõik paistab varsti.

Aga kas nad lööksid ka välismaal läbi?

Ei löö ja ei peagi lööma. Eestikeelne muusika Eestimaal peab olema! Ei saa ju sellega arvestada, et iga bänd kes tuleb, lööb kohe ka välismaal läbi. Kas sa kujutad ette ka, kui raske see on!?

Kes auhinnasaajatest oli sinu jaoks pettumus?

Ei olnud pettumusi, aga Curly Strings sai teenimatult liiga palju auhindu. Sealt kõrvalt oleks keegi veel võinud pildi peale mahtuda.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles