Elu24 video! Marko Atso: meie plaadimüügi numbrid on suuremad mainstream bändidest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 15. jaanuaril toimus Nordea Kontserdimajas Eesti Muusikaauhinnad 2015 gala. Pärast auhinnagala lõppemist suundusid paljud külalised restorani Chicago, kus toimus ametlik järelpidu. Elu24 lobises teiste seas ka Aasta Metalabumi tiitli võitnud Metsatöllu trummariga, Marko Atsoga.

Atso on oma siiani välja antud albumitega rahul. Siiani on bänd neid välja andnud kuus tükki ja igaühega on ka Eestis auhind võidetud. Ka sellel aastal võitnud plaati nimetab ta võidu vääriliseks.

Metal-muusika, sealhulgas ka Metsatöllu olukorda Eestis hindab trummar heaks. Tegelt ei oska ta oma bändi isegi kategoriseerida, kuna tegu on metal-bändiga, mis teenib müügiga mainstream kollektiividest rohkem.

Keelebarjäär ei pidanud välismaal bändile probleemiks olema, sest kokkuvõttes ei huvita inimesi, mis sõnu laval lauldakse. Näiteks tõi trummar Rammsteini, kelle lüürikast paljud fännid aru ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles