Liina Tennosaar oksendas Merle Palmiste täis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Püssa (vasakult), Liina Tennosaar ja Merle Palmiste mängivad Rein Paku lavastatud «Kaoses» naisi, kelle elu on ühel hetkel hakanud kuidagi käest libisema.
Eva Püssa (vasakult), Liina Tennosaar ja Merle Palmiste mängivad Rein Paku lavastatud «Kaoses» naisi, kelle elu on ühel hetkel hakanud kuidagi käest libisema. Foto: Alan Proosa

Näitlejate elu on täis ohte ja väljakutseid.


Nii näiteks nägi roll ette, et Liina Tennosaar peab reedel Tallinnas esietendunud Vanemuise lavatükis «Kaos» kollegi Merle Palmiste peale oksendama. Staažikal näitlejannal oli mitmeid rolle selles etenduses raske mängida, kirjutab Õhtuleht.

«Näiteks paksu soome meest. Ja purjus naist,» rääkis Liina ise pärast etendust. «Ja laval oksendada oli ka päris raske, aga mis mul üle jäi – oksendasin Palmiste täis.»

Soome dramaturgi Mika Myllyaho näidendis rüüpab Tennosaare tegelaskuju eksikombel midagi halvaksläinut ja see vallandabki okserefleksi. Lisaks eelpoolnimetatutele osaleb näidendis veel Eva Püssa.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles