Harrastajad hakkavad end ületama kümnevõistluses

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Liibak

18. septembril asuvad harrastajad Paide linna staadionil selgitama meistreid kümnevõistluses, kus lisaks üksikvõistlejatele teevad kaasa ka võistkonnad.

Võistluste direktor Alo Aasma selgitas, et viiendaid mitmevõistluse meistrivõistlusi korraldav MTÜ Kultuur Paide soovib tuua spordisõpru Eesti kergejõustiku ühele paraadalale ja hoida au sees kergejõustiku harrastamist linnas.

«Et Paides aktiivselt kergejõustikuga ei tegelda, moodustavad meistrivõistlustel osalejate valdava osa tavalised spordisõbrad, kes muidu harrastavad pallimänge või hoiavad end muul moel vormis, kuid kes kord aastas sügisel proovivad starti tulles ka kümnevõistlusega maha saada,» lausus ta.


Kolme paremat autasustatakse diplomi ja medaliga, lisaks on eriauhinnad silmapaistvate vaimsete ja füüsiliste eneseületuste eest.
Et mitmevõistluse meistrivõistluste osalejaskond on aastate jooksul olnud äärmiselt kirju, on Aasma meelest suur vahe ka tulemustes. «Näiteks võistluste 100 meetri rekord on 11.08 ja kaugushüppe rekord 6.40 meetrit, samas on kõige lühem kaugushüppe tulemus 2.50 meetrit, mille hüppas eelmisel aastal Tartust Paidesse võistlema tulnud perekond Reinmetsa võistkonna koosseisus kaheksa-aastane tüdruk,» täpsustas ta.


Osavõtumaks on individuaalvõistlejaile 60 ja võistkondadele 100 krooni.
Meistrivõistluste parema korralduse nimel palun Aasma panna end võimalikult kiiresti kirja välkpostitsi alo@paide.ee või telefonil 5599 7763.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles