Elu24 Video! Tanja Mihhailova: esinemised ja töö ongi minu trenn

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA 2015 gala teise päeva peaproovid. Tanja Mihhailova
EMA 2015 gala teise päeva peaproovid. Tanja Mihhailova Foto: Martin Ilustrumm

Täna, 15. jaanuaril toimub Nordea Kontserdimajas Eesti Muusikaauhindade gala. Päev läbi tehakse proove, et õhtused etteasted veatult ette kanda. Elu24 puhus juttu otse proovist tulnud Tanja Mihhailovaga.

Küsimusele miks talle sel aastal esinemise pakkumine tehti, Tanja vastata ei oska. Ehk on välja tulnud muusika õigetele inimestele meeldinud.

Tanjal on ka sel aastal tulemas ka plaat ning kes teab, ehk kandideerib lauljatar järgmiste auhindade kätteandmisel isegi. Heal juhul võib plaati nautida juba märtsist alates.

Kõige enam hoiab lauljatar pöialt Karl-Erik Taukarile, kes Mihhailova arvates eelmisel aastal Eesti popmuusikutest kõige silmapaistvam oli. Muidu pole tal lemmikuid välja kujunenud

Mihhailova väitel on tema töö ja esinemised trenniks. Muidu ei jätkuks võhma nii kõrgetel kontsadel tantsukava esitades ka veel laulda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles