Eesti Laulu poolfinalist Wilhelm annab täna välja debüütalbumi: album on meie tänu ja austusavaldus toetajatele

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Wilhelm
Ansambel Wilhelm Foto: Siiri Kumari

Eesti Laul 2015 poolfinalist Wilhelm annab täna välja oma esimese täispika stuudioalbumi. Wilhelm astub üles Eesti Laulu teises poolfinaalis 14. veebruaril.

Täna, 15. jaanuaril, ilmub ansambli Wilhelm omanimeline debüütalbum. Albumile jõudsid kaheksa lugu, nende hulgas ka 2014. aasta Eesti Laulu finaali jõudnud pala «Resignal».

Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«Wilhelmi esikalbumi ilmumine on bändile väga oluline etapp. Protsess on olnud pikk ja põnev. Salvestasime terve suve erinevates Eesti paikades. Oleme praeguseks tegutsenud kaks aastat ja see album on ülevaade meie loomingust erinevate perioodide jooksul. On lugusid ansambli algusaegadest kui ka värskeid palasid alles möödunud sügisest,» sõnab bändi solist Anett Kulbin. «Kindel on, et see mis kuulajate kõrvadesse jõuab tuleb tõesti südamest ja on loodud hingega. See, mis meiega nende kahe tegutsemisaasta jooksul on toimunud, on imeline. Album on meie tänu ja austusavaldus toetajatele,» lisab kitarrist Paul Neitsov.

Wilhelm on kuuest eriilmelisest maitsest, vaatest ja ideest koosnev tervik, mis on keskendunud oma loomingule. Ühtse sünergia ja sümbioosiga kooslus üllatab seguga folgist, jazzist ja indie muusikast. Vahetu emotsioon ja põhjamaine temperament hoiavad pinget algusest lõpuni. Lühikese tegutsemisaja jooksul on Wilhelm astunud üles erinevatel festivalidel ja konkurssidel, näiteks ERMO omaloomingukonkursil, Noortebänd 2013 finaalkontserdil, Tallinn Music Weekil ja Positivus Festivalil. Wilhelm astub lavale esimesena 14. veebruaril Eesti Laulu poolfinaalis looga «Light Up Your Mind».

Wilhelmi debüütalbumi lugude nimekiri:

Light Up Your Mind

On My Side

Brand New Day

Resignal

Mist

Finding Ground

Good Night Song

Little Thoughts

Album on hetkel müügil www.311.ee veebipoes, alates järgmisest nädalas ka teistes muusikat müüvates kauplustes.

Wilhelm Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles