Treiler: täna esilinastub Eestis krimisarja «Castle» 7. hooaeg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krimisari «Castle»
Krimisari «Castle» Foto: Fox Life

Täna, 15. jaanuaril kell 21.00 läheb Fox Life kanalil eetrisse sarja «Castle» 7. hooaeg, mis on ühtlasi ka hooaja esilinastus Eestis.

Seitsmendas hooajas selgub, milline on kirjanik Richard Castle’i ja detektiiv Kate Becketti saatus. Kuuenda hooaja viimases episoodis jõudsid Richard Castle ja detektiiv Kate Beckett viimaks pulmadeni, kuid laulatusele teel olles ajas võõras sihilikult Castle'i auto teelt välja. Detektiiv Beckett ning tema kaaslased Kevin Ryan ja Javier Esposito avastavad õnnetuspaigalt leekides auto, kuid Castle on kadunud. Seitsmes hooaeg toob selgust, kes on juhtunus süüdi ning mis sai Castle’ist.

Foto: Fox Life

Krimisari «Castle» on võitnud nii kriitikute kui vaatajate soosingu. Hiljuti toimunud People’s Choice Awards auhinnagalal pärjati sarja parima krimisarja, parima krimisarja meesnäitleja ja parima krimisarja näitlejanna tiitlitega. Alates 2009. aastast näidatava seriaali igat episoodi vaatab keskmiselt 12 miljonit inimest üle maailma.

«Castle» autor on Andrew W. Marlowe, kes on tuntud märulihõnguliste filmide «Presidendi lennuk» («Air Force One») ja «Maailma lõpp» («End of Days») autorina.

Foto: Fox Life

Krimiseriaali Castle seitsmes hooaeg on eetris neljapäeviti kell 21.00 Fox Life kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles