Mitte nõrganärvilistele: Brasiilia glamuurimodell maksis edevuse eest kõrget hinda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andressa Urach
Andressa Urach Foto: SCANPIX

Populaarsel Brasiilia iludusvõistlusel Miss BumBum teise koha saanud Andressa Urach oleks oma edevuse eest peaaegu eluga maksnud.

Glamuurimodell saavutas laiema tuntuse 2012. aastal, mil ta sai teise koha võistlusel Miss BumBum, kirjutab Daily Mail. Tegemist on võistlusega, milles inimesed valivad internetis hääletades riigi kõige ilusama tagumiku.

Urach lasi figuuri rõhutamiseks jalgadesse keemilisi täitesüste teha, kuid 2013. aastal hakkasid need tema kudesid hävitama. Tõeline oht tekkis siis, kui ta läks arsti juurde, et kemikaalid eemaldada. Ta langes septilisse šokki, mille põhjustasid arvatavasti saastunud meditsiinilised instrumendid. 

Arstidel õnnestus Andressa elu päästa, kuid nüüd liigub ta ringi ratastoolis ja tema jalgades on suured augud. (Vaata pilte.)

«Nüüd maksan ma oma edevuse eest. Ma olin äärmiselt edev. Kõik täiuslikkuse saavutamise nimel,» tunnistas Urach. «Kuid oma keha ilusamaks tegemise asemel kahjustasin seda ja tegin selle koledaks.»

Naise sõnul oli ta ilukirurgiaga liiga ära harjunud.

«Ma ei kahelnud eales noa alla minekus ja kui inimesed mulle selle ohtudest rääkisid, mõtlesin, et tegelen sellega siis, kui see juhtub. Käisin ilukirurgi juures nagu supermarketis - ütlesin, et tahan seda, toda ja teist. Soovisin vaid seda, et inimesed vaataksid ja imetleksid mind,» seletas Urach.

Andressa otsustas oma loost avalikult rääkida, et teisi naisi liigse ilukirurgia eest hoiatada.

Andressa ema Marisete De Favari on veendunud, et tütar paraneb: «Olen kindel, et mu kallis Jeesus on imeline ja ravib ta terveks.»

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles