Elu24 video: Ewert selgitab, miks fännid uut plaati nii kaua ootama pidid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme, 15. jaanuaril, toimub Nordea Kontserdimajas Eesti Muusikaauhindade kätte jagamine. Täna on veel käimas peaproovid. Elu24 puhus pisut juttu ühe homse esineja, Ewert Sundjaga, kes rääkis veidi oma bändi käekäigust ja uuest plaadist.

Kuigi Ewert and The Two Dragonsi uus plaat «Circles» sai linti võetud juba 2013. aastal, ilmub see alles selle aasta 24. veebruaril. Peamiseks põhjuseks pidi olema see, et plaadi hilisem töötlemine on aeganõudev.

Ewerti enda sõnul on neid Ameerika Ühendriikides hästi vastu võetud, isegi plaadifirma on sealt pärit. Ameeriklased ei pidanudki eestlastest väga erinevad olema - sealne «müügimasin» veidi ehmatav olema. Reklaami pidavat seal palju olema.

Hetkel ei suutnud Sundja ühtegi bändi nimetada, kes tulevikus välismaal läbi võiks lüüa. Küll mainis ta ära, et hetkel on juba olemas Metsatöll ja Syn Cole, kes tugevalt Eestit esindavad.

Valemit selleks, et saada McDonald'si tunnuslooks, Ewert öelda ei osanud. Tema sõnul oli laul lihtsalt õigetele inimestele kõrva jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles