Bangladeshi elu šokeeris Emma Watsonit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson
Emma Watson Foto: SCANPIX

«Harry Potteri» filmide staar Emma Watson rääkis, et sai Bangladeshi külastades ja sealse rahva armetuid elamistingimusi nähes šoki.

Näitlejanna külastas Bangladeshis Dhakas asuvaid tekstiilivabrikuid selle kuu algul, kirjutab Digitalspy. Reis oli osa tema koostööst heategevusliku rõivabrändiga People Tree.

«Ma ei teadnud, mida Dhakasse jõudes oodata…» meenutas Watson. «Ma eeldasin, et see on väga tegus ja kuuma kliimaga koht, aga tegelikult märkasin esimesena müra ja liiklust.»

«Meie teekond lennujaamast linna erines täiesti kõigist mu varasematest kogemustest: keegi ei jälgi sõiduradasid, kõik tuututavad pidevalt oma signaalidega ja ei tee foorituledest väljagi!» imestas Watson.

«Veidi pärast kohalejõudmist külastasime slumme, kus riidevabrikute töötajad elavad. Mul olid taas mõned eeldused, aga miski polnud mind sealseks tegelikkuseks ette valmistanud,» tunnitas näitlejanna.

«Oli kurvastav näha tingimusi, milles sealsed inimesed elavad, aga sellele vaatamata olid nad uskumatult rõõmsameelsed ja sõbralikud ning see liigutas mind sügavalt,» meenutas Watson.

Näitlejanna lisas, et loodab fair trade (e.k. õiglane kaubdandus) organisatsioonidega koostööd tehes maailma veidi paremaks muuta.

«Mulle on siin elus palju antud ja mul on nii palju fantastilisi võimalusi. Mulle on väga tähtis, et üritaksin midagi vastu anda. Otsisin õiget väljundit ja People Tree’ga töötamine on hetkel parim võimalus. See on nii eriline ja rahuldustpakkuv,» rääkis Watson.

«Usun tõesti õiglase kaubanduse vajalikkusse ja tahan, et see maailmas laiemalt leviks,» lõpetas maailmaparandajast staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles