Galerii: Tanel Padar riskib talendisaates kubemega!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti talent" žürii.
"Eesti talent" žürii. Foto: Ardi Truija

Laupäeval alustati Pärnu kontserdimajas tele-show' „Eesti talent“ salvestustega, esimese salvestuse üheks kõrghetkeks oli saatejuhi Tanel Padari jalge vahel hüpanud trikirattur.

Tallinnast pärit 21aastane trikirattur Karl Pärjamäe teatas žüriile enesekindlalt, et kunagi oli tema eesmärgiks saada maailma parimaks trikiratturiks, aga nüüd käib ta kahjuks ülikoolis ja hobi jaoks pole eriti aega.

Oma sõnade tõestuseks lasi noormees tuua lavale neli eri kõrgusega euroalust, kuhu ta hüppas rattaga otsa ja näitas seal oma oskusi.

Kõige lõpuks palus nooruk lavale ühe „Eesti talent“ saatejuhi Taneli Padari. Padar heitis lavale pikali ja Karl hüppas temast mitu korda rattaga üle. Kõige lõpuks pidi Padar jalad laiali lükkama ja Karl hüppas rattaga laulja jalgevahele.

„Midagi erilist see minu jaoks ei olnud, olen elus palju ekstreemsemaid asju teinud,“ oli Padar pärast rahu ise. „Ta näitas enne sõbra peal ette, mis ta teha kavatseb. Ja pealekauba, ega mõne arvates poleks mul üldse neid teatud asju vajagi.“

Peale trikiratturi nägi esimesel talendisalvestusel veel tantsijaid ja lauljaid, lauda lennutanud mustkunstnikku ja korvpallidega trikitajaid. Kokku näitas Pärnus talenti ligi 20 gruppi ja üksiküritajat. Nii mõnegi osaleja vastu oli žürii koosseisus Mihkel Raud, Kristiina Heinmets-Aigro ja Valdo Randpere üsna sapine.

„Eesti talendi“ esimesed saated jõuavad TV3 ekraanile oktoobris, siis saab näha, kes pääsesid eelvoorust edasi.

Seni tsekka talente fotodelt!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles