Klubid tulevad ja lähevad, kuid KuKu Klubi jääb - 80 aastat!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juku-Kalle Raidi ja Mart Nuti raju riigikogu afterparty Kuku klubis 25.03, 2014.
Sven Grünberg ja Ene Ergma
Juku-Kalle Raidi ja Mart Nuti raju riigikogu afterparty Kuku klubis 25.03, 2014. Sven Grünberg ja Ene Ergma Foto: Tiit Mõtus

Laupäeval 17 jaanuaril toimub legendaarse KuKu Klubi 80. juubelipidu!

Foto: Tiit Mõtus

Klubid tulevad ja lähevad, kuid KuKu Klubi jääb... 80 aastat, on see pleiss olnud avatud ja loodame, et teine 80 ja veelgi enam, on see legendaarne klubi veel piduliste teenistuses!

Foto: Tiit Mõtus

Kõik on kutsutud tähistama suurejoonelist Kuku Klubi juubelit!

Kavas: Salongorkester, Meelis Vahar´i juhendamisel, Singer Vinger, DJ Mart Juur, DJ Sass Nixon. Pidu mitmel tasandil. Kell 19.00 on uksed avatud terves majas, nii Kunstihoones, kui ka meie klubis. Oled kutsutud Kuku Klubi juubelipeole!

PS: Klubikaardiga sissepääs tasuta, huvilistele 20 eurot.

Foto: Tiit Mõtus

KuKu Klubi (Kujutavate Kunstide Klubi) asutati 1935.a.boheemlasliku ööklubina, mis avas uksed alles õhtul ning kustkohast viimased bridzi-ja viskilembesed härrad sageli lahkusid alles hommikutundidel.

Kuku vaimsuse määras 1930-ndate aastate elegantselt nautlev boheemlus oma glamuurse seltskonnaeluga, milles domineerus Pariisis nähtud ja Eestisse imporditud vabameelsuse hillitsetum suund.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles