Elu24 loosib VIP-piletid BAILE-boni suurejoonelisele hooaja lõpupeole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BAILE-bon suur sünnipäevapidu koos värvikate eriüllatustega!
BAILE-bon suur sünnipäevapidu koos värvikate eriüllatustega! Foto: Music Factory

Reedel, 16. jaanuaril ööklubis TEATER toimub üritustesari BAILE-bon SPICED - see on värvide, kaasahaaravate rütmide ja avatud tunnete puhang! Elu24 loosib peole 2 VIP-kutset kahele!

Ei ole tähtis kas Te oskate tantsida või mitte – BAILE-bon see on latiinopidu kuhu võib tulla igaüks ja sukelduda tõelisse peokeerisesse!

BAILE-bon soovib , et see pidu oleks veelgi lõbusaim ning toob  rahva sekka show'd tegema kuumad trummarid, kelle osavas trummimängus saavad kaasa lüüa ka kõik külalised ise ning kogu seda palavust tulevad samal ajal jahutama spetsiaalselt selleks õhtuks kohale tellitud abilised ekstrasuurte palmipuu lehvikutega, kelle abiga saate nautida tõelist karnevali atmosfääri!

Kaasahaaravad mulatitarid lisavad unustamatut õhkkonda ja toovad värskust halli igapäeva ellu, viies vikerkaare värvide maailma tõelisesse karnevali muinasjuttu. 

Selline maitsev rütmide ja emotsioonide segu paneb südame kiiremini meeldivalt põksuma!

Külalisi ootab ees:

  • Pidu kahes saalis
  • Peasaalis toob kõige kaasakiskuvamad vene- ja latiinorütmid Teieni resident DJ Bell ning tantsuõpetuse ja -show kogemustega õpetaja Jorge Hinojosa (Ecuador) tantsukoolist.
  • Väikeses saalis eheda salsamuusika DJ Cuchi cuchi ( Lõuna-Aafrika) ja Salsa, Chachacha, Bachata, Merengue tantsuõpetus proffidelt: George Daniels (Lõuna-Aafrika) tantsustuudiost Daniels-dance ja Luis Izzo (Mehhiko)!
  • silmailu pakub latiino Go-Go

Laudade broneerimise info siin või  +372 50 24262 ,  gert@musicfactory.ee 

Pidu kestab 23:00-05.00 

Pilet 15 eurot, naised esimene tund (23:00-00.00) sooduspilet 10 eurot, klubi Teater Platinum kaardiga sissepääs koos kaaslasega tasuta!

Elu24 loosib peole 2 VIP-kutset kahele! Selleks, et võita, saada kiri märksänaga BAILE-BON aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just sina peaksid tasuta peole saama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles