Video! Eesti üks tuntumaid Elviseid on Ralf Lainevool

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti üks tuntumaid Elviseid on Ralf Lainevool
Eesti üks tuntumaid Elviseid on Ralf Lainevool Foto: Reporter.ee

Otse Tallinna kesklinnas tulid kokku Soome lahe äärsete riikide kõige stiilsemad ja tulihingelisemad Elvise fännid, et tähistada muusikalegendi 80. sünnipäeva!

Eesti üks tuntumaid Elvise imitaatoreid on Ralf Lainevool.

Foto: SCANPIX

Loomulikult on mehel olemas ka see kõige legendaarsem valge rõivas.

Üks asi on laulda Elvise laule, teine asi on kanda ka kõiki neid legendaarseid kostüüme. Üks Elvise armastatumaid aksessuaare, metallneetidega rihm, kaalub juba omajagu.

«Elvis» Ralf Lainevool: Jah, see rihm kaalub umbes viis kilogrammi ja kui ühe kontserdi ära teed, siis on juba kilo või paar kaalust läinud. Üks tuttav tõi mulle selle kostüümi LAst. Valge 70ndate kostüüm on ka üks kõige tuntumatest Elvise esinemiskostüümidest.

Aga Elvis kandis ka musta. See juhtus peale tema nn filmikarjääri lõppu, aastal 1968.

Kui kerge või raske on Elvist teha?

Ralf: Tõelist Elvist on ikka väga raske järgi teha. Teist Elvist lihtsalt pole, ei tule ja ei olegi vaja. Teiseks pean ütlema, et minu nooruspõlve teemaks oli kahjuks vaid sport ja muusika tuli palju hiljem. Olen lihtsalt kõik Elvise lood ise õppinud sadu kordi tema loomingut kuulates ja liigutustest šnitte võttes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles