Arteri aastahoroskoop 2015: mida ennustavad tähed Kaladele?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalad
Kalad Foto: Anna Litvinova

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tuleb hästi töine aasta, mis kätkeb endas nii edenemisi kui ka tagasilööke. Väga palju sõltub sinust endast, su tahtejõulisusest, aga ka hoolsusest. Oma igapäevaseid kohustusi tuleb pidevalt täita ning tunda rõõmu ka väikestest edusammudest. Kuna sa armastad oma tööd, pole see iseenesest raske. Keerukamaks võib olukorra muuta ülemuse liigne nõudlikkus või see, et ta ei oska hinnata sinu loomingulisi ideid. Pole tark tugevamatega vastuollu sattuda, pigem lepi sellega, et pead täitma ka ebameeldivaid ülesandeid. Kui suudad raskustest edukalt läbi tulla, võib sügisepoole avaneda võimalus karjääriredelil tõusta.

Poolest juunist septembri keskpaigani ole eriti ettevaatlik juriidilistes küsimustes. Väldi olukordi, kus su tegevus võiks miskitmoodi seadusega vastuollu minna. Juriidilist abi küsi ainult oma ala asjatundjailt.

Armastus õitseb aasta teisel poolel, küllap tunned end väga õnneliku ja hoituna. Isegi siis, kui oled partneriga juba palju aastaid koos olnud, tulvab teie suhtesse värsket kirge ja romantikat. Kui oled vaba, siis on tõenäoline selle ainukese ja õige leidmine. Sel aastal alguse saanud suhe võib viia abieluni.

Tugeva töörügamise kõrvalt hoolitse korrapäraselt oma keha ja vaimu eest, söö tervislikult ja tee mitu korda nädalas trenni. Väsimuse korral mine spaasse end turgutama. Kui sind on vaevanud krooniline tõbi või vana vigastus valu teinud, on lootust aasta esimesel poolel sellest täielikult paraneda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles