«Mis? Kus? Millal?» alustab hooaega supervõistkonnaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mis? Kus? Millal?» alustab hooaega supervõistkonnaga!
«Mis? Kus? Millal?» alustab hooaega supervõistkonnaga! Foto: Marion Pettai/Kanal 2

Täna kell 21:30 algab Kanal 2s «Mis? Kus? Millal?» uus hooaeg. Avalahingu annab saatesarja parimatest mängijatest koosnev koondvõistkond: Hugo Tang, Igor Habal, Hannes Rumm, Jaan Allik, Andrei Korobeinik ja Arko Olesk.

Kas see supertiim suudab televaatajad alistada ja võidu noppida? Kui targad ei oska küsimusele ühe minuti jooksul õigesti vastata, võidab selle autor sadu eurosid.

«Esiteks loomulikult meelelahutuse pakkumine intelligentsel moel,» toob mitmekordne Eesti meister mälumängus, ajaloolane Igor Habal välja saate mõtte. «Saate üks eesmärk on ka jälgida avaliku elu tegelaste mõtteprotsessi ja seda, kuidas nad töötavad pinge all,» arvab Habal.

Foto: Marion Pettai/Kanal2

Ärimehe ja endise riigikogulase Andrei Korobeiniku sõnul aitab «Mis? Kus? Millal?» tal natuke teistmoodi mõtelda. «Minu jaoks on kõige toredam osa just see, et õige vastuseni jõuad koos meeskonnaga. Võid vastata küsimusele, mille vastust sa ei tea, aga tuletad selle siis loogika abil minuti jooksul,» ütleb Korobeinik saate eel.

«Mis? Kus? Millal?» turniiril osalevad kuueliikmelised võistkonnad koosnevad nii tippmälumänguritest kui ka laia silmaringiga avaliku elu tegelastest. Sellel hooajal lööb uue tiimina kaasa ka eriti nutikatest gümnasistidest ja tudengitest koosnev võistkond. Televaatajate saadetud küsimused on väga erinevad – vahel peab selleks jälgima videolõiku, vahel tuuakse stuudiosse mingi salapärane ese või on see peidetud hoopis «musta kasti». Kõik küsimused on üllatavad ja vastused loogiliselt tuletatavad. Kumb võistkond – televaatajad või targad – esimesena kuus punkti täis saab, see võidab saate.

Foto: Marion Pettai/Kanal 2

Televaatajad saavad oma küsimusi postitada Kanal 2 kodulehel või aadressil kysimus@kanal2.ee.

«Mis? Kus? Millal?» neljanda hooaja avapauk antakse Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast nutisaadet «Galileo».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles