Saaremaal selguvad parimad purjelauasportlased

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nasva rand
Nasva rand Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeval ja pühapäeval toimub Saaremaal Nasva rannas harrastussurfarite purjelauavõistlus Bacardi Fun ja Saare Kapp – Saare maakonna lahtised meistrivõistlused Formula-klassi surfaritele.

Bacardi Fun on rajasõidul põhinev purjelauavõistlus, mille etapid toimuvad läbi hooaja Eestimaa randades. Senini on võisteldud Pärnus ja Tallinnas ning Saaremaal toimuvale võidusõidule järgneb finaaletapp Hiiumaal.

Bacardi Funi võistlussarjas osalevad harrastussurfarite kõrval õpilased purjelauakoolidest ja -klubidest. Sageli innustavad võistlejaid oma kohalolekuga Eesti tippsurfarid. Olgugi et nendest esimesed kümme võistluste punktiarvestuses tulemusi kirja ei saa, asuvad nad siiski võistlusrajale ning sõidavad Fun-sarja kaasa nii kogumuste saamise kui ka jagamise ja loomulikult sellest saadava rõõmutunde pärast.

"Saare Kapp 2010" tippformulistidele aga piiranguid ei sea ja nii oodatakse Saare maakonna lahtistele meistrivõistlustele neidki.

Võistlustele registreerimine algab laupäeval kell 10 ja lõpeb vahetult enne kiprite koosolekut kell 11.30. Kui võistluste peakohtunik on võistlusreeglite ja raja tutvustamise lõpetanud, antakse kell 12 esimene start.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles