Shokeeriva Cirque Le Privé muusikat valivad Inga Vatsk ning Leslie Da Bass

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cirque Le Privé
Cirque Le Privé Foto: Klubi Privé

Tallinna vanalinnas asuv ööklubi Privé toob sel reedel DJ pulti muusikalise geeniuse Leslie Da Bass’i ja tema elukaaslase, Eesti ühe hinnatuima modelli Inga Vatsk. Lisaks muusikale toob üritus lavale müstifikaatorid, silmakirjatsejad, romantilised kangelased, nõiad ja ükssarved.

Leslie (Da Bass) Laasneri puhul on tegemist andeka muusiku ja visionääriga, kes on olnud mitmete eesti nüüdseks juba kultusbändide sünni juures nagu industriali lipulaev Pedigree; indie-legend Borax, klubiprojekt Holmes ja viimaste aastate kohalik popsensatsioon HU?.

Leslie Da Bassi nime alt hakkas Leslie muusikat ise välja andma umbes kümme aastat tagasi. See periood on formuleeritud läbi kolme albumi – debüüt «Touch», kodus teki all sisselauldud salapärase alatooniga «Nights by Open Windows» ja aasta elektroonikaalbumi tiitliga pärjatud eestikeelne «Minu kuningriik».

Foto: Klubi Privé

Cirque Le Privé toob tagasi 90ndate tehase ja kostüümipidude futuristliku hulluse ja lavastab glämuurse päriseluteatri, kus peaosas on klubikülastaja! Äratuskell on helisenud, see on vaheldus mida oled oodanud, see on hüpnootiline heli, see on Cirque Le Privé!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles