TV6s näeb «Kutsuge Cobra 11» uusi hooaegu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kutsuge Kobra 11»
«Kutsuge Kobra 11» Foto: TV6

Põnevussarja «Kutsuge Cobra 11» fännid vilistavad vaimustusest, sest peagi näeb TV6 eetris sarja hooaegu, mis pole Eesti televaatajateni varem jõudnud.

Tegemist on põnevussarja «Kutsuge Cobra 11» (Alarm Für Cobra 11) 17., 18. ja 19. hooajaga, kus möllu ja eriefektide arvelt jätkuvalt kokku ei hoita.  Uued hooajad alustavad TV6s 16. jaanuaril.

Foto: TV6

«Kutsuge Cobra 11» on sari  Saksamaa kiirteid kontrolli all hoidvate politseinike igapäevatööst, mis on kõike muud kui harilik ja rutiinne. Ööpäevaringselt tuleb karastunud meeskonnal vastu astuda nii autovarastele, mõrvaritele kui ka lapseröövlitele. Kiirteedel sõitjate ohutuse tagamine toob sageli kaasa pingelisi olukordi, pannes kaalule ka korravalvurite endi elu. Lisaväärtust annavad sarjale tõepärased kokkupõrke- ja plahvatusstseenid, mille juures kasutatakse sageli kaskadööride abi.

«Kutsuge Cobra 11» on TV6s argipäeviti kell 16.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles