Koeri oodatakse Sinti näitusele

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitusel hinnatakse koera ja omaniku vahelist kontakti.
Näitusel hinnatakse koera ja omaniku vahelist kontakti. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sel laupäeval kell 11 toimub Sindi linnavalitsuse esisel rohealal segavereliste- ja tõupuhaste koerte match-show.

Ürituse ühe korraldaja Birjo Piiroja teatel on ürituse eesmärgiks pakkuda loomaomanikele võimalust ühes oma lemmikutega koos meeldivalt aega veeta ja propageerida heaperemehelikku loomapidamiskultuuri. “Sindi rohelised pargid pakkuvad ühes lemmikuga ajaveetmiseks suurepäraseid võimalusi,” märkis Piiroja.

Näitusel peab omanik ühes oma loomaga kohtuniku silme all liikuma ja koera seisma panema, et hindaja saaks anda loomale kirjelduse tema välimuse kohta ja hinde looma ning omaniku vahelisele kontaktile.

Piiroja teatel selgitatakse erinevates võistlusklassides välja paremad, keda ka vääriliselt premeeritakse.

“Näitus on lustlik ja osa võtma on oodatud kõik loomaomanikud ühes oma neljakäpalistega,” kutsus Piiroja. “Osalemiseks peab koer olema nõuete kohaselt vaktsineeritud ja selle tõestuseks peab olema ühes veterinaarpass. Koeraomanikel palume ühes võtta ka koristuskotikesed oma lemmiku järel puhtuse hoidmiseks.”

Pealtvaatajatele on üritus tasuta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles