TOP 10: nendel staaridel on kõige kallimad autod

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hiltoni roosa Bentley
Paris Hiltoni roosa Bentley Foto: Buzzfoto / Scanpix

Isegi kõige suurem nohik näeb ägedas autos lahe välja, mistõttu on mõistetav, et kuulsused kulutavad neljarattalistele hiigelsummasid.

Hollyscoop.com avaldas kümme maailma kallimat staariautot.

10. Kim Kardashian - Ferrari F430. (Hind 186 925 dollarit.) Igapäevasõite Bentley Continental GT'ga tegev tõsielustaar teenib mitmesuguste ettevõtmistega piisavalt palju, et 3812-dollarilist kuumakset lubada.

9. Paris Hilton - Bentley GT Continental. (Hind 285 000 dollarit.) Seltskonnadaami üleni roosal luksussõidukil on kalliskividega kaunistatud armatuurlaud. Staar ostis Bentley 2008. aastal iseendale jõulukingituseks.

8. P. Diddy - Maybach. (Hind 360 000 dollarit.) Sean P. Diddy Combs kinkis selle auto oma pojale Justinile 16. sünnipäevaks.

7. David Beckham - Rolls-Royce Phantom Drophead. (Hind 407 000 dollarit.) Beckhamile kohandatud autol on spetsiaalselt talle tehtud 24-tollised Savini Forged veljed ning istmekatetele tikitud number 23.

6. Jay Leno - Mercedes SLR McLaren. (Hind 450 000 dollarit.) Autofännist saatejuhi kollektsioonis on üle saja hinnalise sõiduki, kuid see Mercedes on tema lemmik. See on tema sõnul kiireim auto, millega ta sõitnud on.

5. Nicolas Cage - Ferrari Enzo. (Baashind 670 000 dollarit.) Näitleja oli sunnitud selle kunstiteose lõpuks võlgade tõttu maha müüma.

4. Jerry Seinfeld - Porsche 959. (Hind 700 000 dollarit.) Autoentusiastist koomikul on üks maailma suuremaid Porschede kollektsioone, mille pärliks on hinnaline 959, mida ehitati kokku ainult 337. Paraku ei või staar sellega sõita, sest auto ei läbi USA heitgaasitesti.

3. Simon Cowell - Bugatti Veyron. (Hind 1,7 miljonit dollarit.) Briti muusikamoguli superauto suudab 2,5 sekundi jooksul saavutada kiiruse 60 miili tunnis. Staari kollektsioonis on ka Ferrari, Rolls Royce Phantom ja ta on 100EX Cabriolet ootenimekirjas.

2. Räppar Birdman - Bugatti Veyron. (Hind 2 miljonit dollarit.) Räppar valis endale maailma kalleima ja kiireima seeriaauto ning armastab ennast selles võimalikult palju pildistada.

1. Jay Z - Maybach Exelero. (Hind 8 miljonit dollarit.) Maailma rikkaim räppar saab endale Batmobile'i sarnast hirmkallist autot lubada. Staar sõitis sellega ka oma muusikavideos «Lost One».

Pilte staaridest ja nende autodest saad näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles