Robbie Williams ja Gary Barlow avaldasid täna ühisloo «Shame»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Barlow ja Robbie Williams täna hommikul suundudes raadiosse intervjuud andma
Gary Barlow ja Robbie Williams täna hommikul suundudes raadiosse intervjuud andma Foto: SCANPIX

Hommikuses BBC raadiosaates kinnitasid mehed, et ilmutavad uue ühise albumi tänavu novembris, viimati lindistasid nad ühisloo 15 aastat tagasi.

Näitamaks, et varasemad erimeelsused on seljataga, embasid mehed raadiomaja ees sadade fännide rõõmuks üksteist, mida näed juurdelisatud piltidelt.

Mainitud intervjuus Radio 1-le ütles Gary (39), pärast Robbie lahkumist Take Thatist on bändiliikmed tundnud end kehvasti. «Oleksime pidanud Robbiele (36) rohkem toeks olema, ta oli meist noorim,» ütles Gary. «Oleme kogu aeg tundnud, et ei hoolitsenud tema eest piisavalt. Kui on üks asi, mida kahteseda, siis just see.»

Robbie meenutas raadiosaates üht kohtumist Take Thati liikmetega 18 kuud tagasi L.As, kus arutati koostööplaane ja võimalikku taasühinemist. Robbie oli enne seda õudselt närvis, ta nimelt kartis, et need inetud asjad, mis ta varem Gary kohta on öelnud, tulevad esile, samuti oli tal eelneval ööl hammas valutanud. Robbie maadles selliste mõtetega veel kohtumisruumi ukse taga, kui üks juurelsolnud naisteahvas ta sõna otses mõttes ruumi sisse lükkas ja jutud Garyga said räägitud. «See oli väga vabastav,» ütles Robbie ja lisas oma praeguse elu kohta, et koos olemine Ayda Fieldiga, kellega ta abiellus 19 päeva tagasi, on hämmastavalt hea, lisades, et Ayda kuulab raadiointervjuud praegu üle veebi.

Värsket videot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles