Täna selgus auhinnamängu «Eurotoetused Eestis» peaauhinna võitja!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auhinnamängu võidufoto
Auhinnamängu võidufoto Foto: http://pilt.postimees.ee/kasutaja/krish

Täna, 26. augustil loositi raadio Elmar otse-eetris välja auhinnamängu «Eurotoetused Eestis» peaauhind, milleks oli edasi-tagasi lennupiletid kahele inimesele vabalt valitud Estonian Airi otselennuga sihtpunkti.

Peaauhinna võitjaks oli kasutaja nimega Krish, kes kokku saatis mängu 200 pilti erinevate eurotoetuste logodega kohtadest. Võidupildiks osutus KredEx reklaamvoldikuga tehtud pilt.

Kokku saadeti konkursile 2229 pilti.

Auhinnamäng «Eurotoetused Eestis» kampaania kestis 1. juulist kuni 25. augustini. Mängus osalemiseks pidid inimesed leidma eurotoetuste logoga tähistatud objekti ja tegema pildi endast logo kõrval, võimalusel ka objekti taustal ning registreerima end pilt.postimees.ee keskkonnas kasutajaks ja pildi üles laadima.  

Kampaania vältel loositi igal reedel kell 13:15 välja raadio Elmar otse-eetris vaheauhindu, mis kõik esindavad mõnusat ja meeldejäävat puhkust koduses Eestis ning 26. augustil loositi välja peaauhind, milleks oli lennupiletid kahele inimesele vabalt valitud sihtkohta.

Konkursile saadetud pilte saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles