Biseksuaalne kahe peenisega mees avaldas oma elulooraamatu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kahe peenisega biseksuaalne mees sai kuulsaks üks aasta tagasi kui talle sai sotsiaalmeedia leheküljel Reddit küsimusi esitada.

Mees selgitas häbenemata, kuidas on kahe organiga elada ja seksida, kirjutab news.com.au.

Nüüd avaldas ta oma elu ja seksuaalseid vallutusi kirjeldava e-raamatu pealkirjaga «Double Header: My Life With Two Penises».

Mehe sõnul on tal liigorgani tõttu olnud rohkem kui 1000 mees- ja naissoost seksuaalpartnerit.

«Enne seda kui ma kuulsaks sain, ei olnud minust eriti keegi huvitunud. Nüüd aga tahavad inimesed teada, milline mu elu on ja kuidas ma kehalise ebatavalisusega hakkama saan,» selgitas mees.

Kahe peenise omanik ei ole nõustunud oma tegelikku  nime avaldama.

«Suhte pikkus sõltub sellest, mida otsitakse. Kas üheöö suhet või pikemat. Naistega on vahel keeruline olnud, meestega mitte niivõrd,» lausus mees.

Mees jätkas, et aktiivne seksuaalelu ei ole ta tervisele alati hästi mõjunud, sest tal on tekkinud naha ja veresoonte probleemid.

«Kuigi enamikule mu partneritele mu keha meeldib, on ka paar ebatavalist kogemust. Üks selline oli kui minuga seksinud tüdruk arvas, et teine mu peenistest on kunstlik. Ta naeris metsikult kui sai teada, et see on ikka õige peenis,» selgitas mees.

Teine juhus oli heteroseksuaalse mehega, kes tahtis temaga seksida vaid selle tõttu, et tal on kaks peenist ning et ta saaks kogemusega oma sõprade ees uhkeldada.

«Mul oli ka üks pikaajaline suhe naisega, kes ei olnud kohe valmis minuga seksima. Ootasime mitu kuud ning selgitasin, et ma ei ole tavaline mees. Kui ma kõik paljastasin, ei soovinud see naine enam minuga suhet jätkata,» meenutas kahe peenise omanik.

Mehe sõnul funktsioneerivad ta mõlemad peenised ühesuguselt ning ta urineerib mõlemast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles