Richard Branson reklaamib sotsiaalmeedias Tallinnat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Branson promob Tallinnat
Richard Branson promob Tallinnat Foto: Richard Branson / Facebook

Briti ettevõtja Richard Branson promob Facebookis ja oma veebilehel Tallinnat kui üht kohtadest, kus on alanud aastal kõige mõistlikum oma idufirma luua.

Bransoni firma Virgin veebileht märgib, et kui tuntud tehnoloogialinnad Portland, San Francisco ja London muutuvad järjest kallimaks, tuleb vaadata muljale.

2015. aasta parimad kohad tehnoloogia arendamiseks on veebilehe hinnangul Tallinn, Malmö, Eindhoven ja Brno.

«Tallinnat nimetatakse sageli üheks intelligentsemaks linnaks. Lõppude lõpuks andis see meile Skype'i. Kuid seal ei kasuta uut tehnoloogiat ainult idufirmad ja kummalise olekuga ettevõtjad, vaid see on kõikjal,» seisab artiklis. «Alates kaardist, millega linnakodanik saab ühistranspordis tasuta sõita, lõpetades erilise koodiga, millega saab postipakki kapist kappi saata - tallinlased kasutavad uut tehnoloogiat igapäevaselt. Kõigil ID-kaartidel on kiip ja parkimise eest saab maksta mobiiliga.»

Veebileht märgib, et Tallinnal on oma Silicon Valley - lennujaama lähistel asuv Technopolis, kus tegutsevad vähem ja rohkem tuntud firmad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles