Skisofreenikust ameeriklane tappis oma ema kirvega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Jose Gomez
Christian Jose Gomez Foto: twitter

USAs Floridas Oldsmaris tappis vana-aasta õhtul skisofreenikust mees oma ema kirvega, lüües tal pea maha.

23-aastane Christian Jose Gomez selgitas politseile, et ta tappis oma ema Marua Suarez Cassagne´i  ta pideva naaksumise tõttu, edastab foxnews.com.

Politsei arreteeris Gomezi ning talle esitati süüdistus mõrvas.

Ameeriklase sõnul valmistas ta rünnakut ette kaks päeva olles ema peale vihane selle tõttu, et tema palus teda pidevalt viia kaks kastitäit asju pööningule.

Pärast tapmist viis mees ema pea prügikasti, keha jättis sinna juurde.

«Leidsime naise pea prügikastist, keha aga oli prügikasti najale istuma pandud. Ta püüdis tapmispaigaks olnud garaaži ka pisut koristada,» sõnas Pinellas maakonna politseijuht Bob Gualtieri.

Ema surnukeha leidis pere vanem poeg, kes oli tapmise ajal kodus, kuid ei märganud, mida vend tegi. Ta teatas leiust politseile.

Politsei leidis kahtlusaluse ta kodust paari kvartali kaugusel ning pärast lühiajalist tagaajamist arreteeris ta.

Politsei andmetel on Gomezil diagnoositud skisofreenia ning talle olid määratud ravimid, mida ta peab iga päev võtma. Samuti peab ta üks kord aastas käima psühhiaatrilises kontrollis.

Anonüümseks jääda soovinud sugulase sõnul peeti Gomezit seni heaks inimeseks, kuid ta haigus sai temast võitu.

«Ta oli suurepärane ema ning Christian oli kuni 20. eluaastani normaalne, kuid siis diagnoositi tal skisofreenia. Kõikide jaoks oli see üllatus kui ka šokk,» lisas sugulane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles