Juhtivad selgeltnägijad ennustasid, mida toob uus aasta presidendipaarile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre ennustab
Ilona Kaldre ennustab Foto: TV3

TV3 palus aastalõpusaates juhtivatel selgeltnägijatel ennustada, mida toob 2015. aasta presidendipaarile.

Selgeltnägija Ilona Kaldre tunnetab, et see paar ei suuda elada tervet elu koos ja säilitada siirast armastust teineteise vastu: «Evelinil on palju tänulikkust ja austust oma mehe vastu, aga tema süda otsib midagi muud.»

Selgeltnägija Aljona Orlova sõnas: «Sellegipoolest ma ei ütleks, et need inimesed on täiesti ausad teineteise suhtes. Nad ei ole tandem, mõlemad elavad eraldi oma elu. Mõlemal on oma kavalused. 

Toomas on väga mitmekülgne inimene. Tema abikaasa tahab aga samuti eredalt elada. Ta tahab väga meeldida, kardab lasta käest oma naiselikke aastaid. Ta püüab iga hinna eest vältida vananemist.»

Ravitseja Veet Mano andis soovituse, kuidas suhtekriisist välja tulla: «Mida ma alati paaridele soovitan, on koos mediteerimine. Et nad oleksid sõbralikumad, sest muidu võivad pinged kuhjuda.»

Ilona loodab, et Evelini uus armastus jääb saladuseks, kuni ta elab nendes raamides, et mitte avalikkust šokeerida.

«Ma tunnen Toomase energeetikast, et ta on väsinud ja tüdinud juba kõigest. Ta tahaks rahu ja annab juba vaikselt postitsiooni käest. Aga proua Ilvesega on just vastupidi. Ta on hetkel oma elu tipus ja ta ei soovi olla oma mehe varjus.»

Ilona lisas, et Evelinist räägitakse tuleval aastal rohkemgi kui härra Ilvesest, kellega seoses tuleb teemaks tema väsimus ja võibolla isegi haigus. Samas ihkavat ka Toomase süda kedagi teist.

«Järgmisel aastal ei tule veel vastust küsimusele, kas Toomasel on teine naine ja kes see on. See jääb saladuseks, sest ta varjab seda kiivalt.»

Abieluväliseid lapsi, kellest on samuti kuluaarides sahistatud, presidendil ei ole. Siiski on paari suhe sama hästi kui läbi ja koos ollakse vaid selle pärast, et seisus seda kohustab.

«Mõlemad on väga uudishimulikud inimesed ja mõlemad tahavad uusi suhtlusi ja armusuhteid. Ma ei usu, et nad elu lõpuni koos on. Kui Evelin ei oleks presidendi naine, ei oleks ta täna Toomasega koos,» arvas Kaldre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles