Möllugalerii: Skazka pidas maha linna suurima jõulupeo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõululaupäeval toimus värskelt avatud ööklubis CatHouse iga-aastane Skazka jõulupidu  «Jõulumuinasjutt».

Pidu toimus korraga kahes saalis. Spetsiaalses muusikalises jõuluprogrammis sai kuulda parimaid jõulu- ja aastavahetuse hitte Alexandra Lodezi esituses, millele saksofonil lisas värvi meeliköitvate meloodiatega Kirill Sax.  

Foto: Maksim Toome

Kõige kuumemad tantsuhitid tõid pidulisteni residendid DJ ValentineBlack ja DJ Baloo ning erikülalistena DJ Bell ja DJ Peterson. Õhtule lisasid sära jõulumuinasjutulised go-go tantsijad. 

Foto: Maksim Toome

Kogu öö said kõik külalised nautida jõuluteemalisi multifilme ja hea mälestusena jäävad õhtu jooksul tehtud fotod koos Jõuluvana ja Lumehelbekesega neid rõõmustama väga pikaks ajaks.

Foto: Maksim Toome

Idamaa eksootika austajatele pakuti suurt valikut erilisi vesipiipe Grand Sisha-lt ning Black Jacki kaardilaua taga jagas õpetussõnu Olympic Casino.

Foto: Maksim Toome

Järgmine Skazka toimub uuel aastal ööklubis CatHouse (Tartu mnt 17, Tallinn). Vaata selle kohta lisainformatsiooni ning broneeri VIP-laud Skazka kodulehel

Muinasjutupeo muutis kõigile kättesaadavaks šampus MUMM ja smi.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles