Pildid: staarid, kes on biseksuaalid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seksuoloogid paigutavad biseksuaalsuse hetero- ja homoseksuaalsuse vahele.

Mitmed kuulsused on paljastanud oma seksuaalse suundumuse, et on biseksuaal, seda häbenemata, edastab Huffington Post.

Marlon Brando (1924 – 2004) – see Hollywoodi staar andis oma eluajal väga avameelseid intervjuusid ning tunnistas, et on seksinud nii naiste kui meestega. Brando sõnul oli tal mitmeid homoseksuaalseid kogemusi ning ta ei häbene neid. Staari ei huvitanud, mida inimesed temast arvavad.

Azealea Banks (sünd.1991) – USA laulja ja räppar on alates oma muusikukarjääri algusest olnud avalikult biseksuaalne. Staari sõnul ei ole seksuaalvähemustesse kuulujad tema silmis halvemad kui heterod.

Billie Joe Armstrong (sünd. 1972) – anasmbli Green Day ninamees on tunnistanud oma biseksuaalsust. Armstrongi arvates on kõik inimesed biseksuaalsed, kuid ühiskond, kultuur ja kodune kasvatus on sundinud inimesed niiöelda kasti ning enamik on oma seksuaalsed suundumused kas maha salanud või varjavad neid.

Amy Winehouse (1983 – 2011) – Briti laulja Winehouse sõnas kunagi väljaandele The Advocatelle, et tal on olnud lisaks meestega suhetele ka suhe naisega. Ta abikaasa Blake aga oli ta partneritest kõige parem. Winehouse´i sõnul tegeles ta ka seksuaalsel pinnal kõige sellega, mis talle meeldis.

Angelina Jolie (1975) – populaarne näitlejanna Jolie ei ole hoolimata praegusest õnnelikust abileust Brad Pittiga ja kuue lapse emaks olemisest kunagi varjanud, et nooremas eas olid tal ka naistega suhted. Ta kõige kuulsam naispartner oli modell Jenny Shimizu.

Lady Gaga (1986) – tuntud lauljanna on paljastanud mitmes intervjuus, et ta on seksinud ka naistega. Need aga ei ole olnud pikaajalised suhted.

Snooki (1987) – USA tõsielustaar ja tantsija Snooki ei ole kunagi varjanud oma biseksuaalsust, vaid on seda esinemistes demonstreerinud.

Drew Barrymore (1975) – see staar on intervjuudes ülistanud naisi, kes  on olnud tema seksipartneriteks. Ta peab naiste omavahelist intiimelu ilusaks, kuna seda hinnati juba antiigis. Samas on ta praegune partner mees.

David Bowie (1947) – selle rokkstaari biseksuaalsus ei ole üllatav. Bowie sõnas kunagi väljaandele Playboy, et on nautinud intiimsuhteid nii naiste kui meestega. Bowie selgituse kohaselt võivad bisuhted anda suurema loomingulise tõuke kui tavalised heterosuhted.

Megan Fox (1986) – USA näitleja ja modell on samal arvamusel kui muusik Billie Joe Armstrong, et kõik inimesed on tegelikult biseksuaalsed, kaasa arvatud ta ise.

Amber Heard (1986) – 2010. aastal kapist välja tulnud näitlejannat peeti esmalt lesbiks, hiljem ilmnes siiski, et ta on biseksuaal, kuna talle meeldivad ka mehed. Seda tõendas näiteks suhe Johnny Deppiga.

Ke$ha (1987) – lauljanna on sõnanud mitmes intervjuus, et ta ei armu mitte sugupoolde, vaid inimesse. Tema arvates mängib põhirolli inimese iseloom, maailmavaade ja käitumine, mitte see, mis soost ta on. Staari sõnul ta oma biseksuaalsust ei häbene.

Evan Rachel Wood (1987) – näitlejanna tunnistas 2012. aastal Twitteris, et on biseksuaal. Samas paljastas, et ta sooviks olla koos Miley Cyrusega.

Cynthia Nixon (1966) - «Seksi ja linna» staar sõnas paari aasta taguses intervjuus, et ta naudib biseksuaalsust. Samas ta  selgitas, et biseksuaale ei peeta «lihaks ega kalaks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles