Evelin Ilves idüllilisest elust: kui hakkad liiga põhjalikult oma elu analüüsima, võid hulluks minna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves esitles Pärnus raamatut
Evelin Ilves esitles Pärnus raamatut Foto: Kristhel Vaht

Presidendiproua Evelin Ilves tervitas ajakirja Eesti Naine oma Kadrioru lossi eluruumides, kus rääkis idüllilisest pereelust ning kuidas on elada kahes kodus, sest päris kodu asub perel ju Ärma talus.
 

Lisaks kauni Kadrioru kodu näitamisele lisas presidendiproua Evelin Ilves, et üritab enda rahustuseks elada hästi mõtestatult hetkes.

«Kui hakkad liiga põhjalikult oma elu analüüsima, võid hulluks minna,» teab kaunis esileedi rääkida. «Me räägime liiga tihti sellest, mis on möödas. Ei saa sellega kogu aeg tegeleda - see on läinud.»

Lisaks ei maksa tema sõnul muretseda ka liigselt sellepärast, mis tuleb homme, sest kunagi ei tea, mis tegelikult tuleb.

Evelin usub, et on võimalik õppida niimoodi mõtlema, ja loodab, et ka nende väga täpne ja korralik tütreke Kadri Keiu õpib end muretsemisest säästma.

Lisaks rääkis Evelin, et perega üritatakse näha ilu olemasolevates asjades ning lisab, et kaheksa aasta jooksul pole olnud ühtki ühiselt veedetud puhkust. Siiski peetakse pühi Ärmal koos, sest «seal on kõik armsad asjad».

Äsja mahuka leivaraamatu välja andnud Evelini köögis muideks süüakse võileibu väga harva, liiatigi saia. «Sai oli vanasti pühadetoit, sel moel seda ikka vahel endale lubada võib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles