Cafe VS võtab aastavahetuseks tuurid sisse – maskeraad, legendaarne baarikas ja kuulsad külalised!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cafe VS
Cafe VS Foto: Erakogu

Legendaarne kohtumispaik Cafe VS võtab aastavahetuseks erilised tuurid sisse – maskeraad, legendaarne baarikas ja kuulsad külalised!

Juba ülehomme ehk vana-aastaõhtul kattub juba aastaid tallinlaste lemmikkohtumispaigaks olev hubane kohvik Cafe VS müstika ja maagiaga. Näha saab maskide taha peitunud salapäraseid kaunitare, glamuuri ja tähesära ning šhowtrupi Brilliance meelierutavaid etteasteid.

Foto: Erakogu

Kõige silmapaistvamaid ja omanäolisemaid maskeraadiks valmistunuid külalisi kostitavad maja sõbralikud neitsikud üllatustega! Lauad ette broneerinud külalisi kostitatakse südaööl vahuveiniga ja nautida saab linna üht parimat vaadet ilutulestikule otse Vabaduse väljaku jalamil asuvas peomekas. Õhtu viib meeletutel sagedustel uude aastasse DJ Peeter Morna ning pidu ei lõppe enne varajaseid hommikutunde.

Kui tavaliselt panevad enamik kohvik-lounged linnas uksed kinni hiljemalt samal ajal klubide sulgemisega, siis Cafe VS-s jätkub trall ka peale maskeraadi legendaarse meelelahutajatele tuntud üritusega BAARIKAS! Kõik tugevamad baaride, klubide ja puhvetite pojad ning tütred kogunevad peale pikka aastavahetuste pidude vaibumist võimasele afterpartyle, kus melu ei lõppe enne, kuni viimane hing veel raugeb.

Foto: Erakogu

Muusikat teeb teada-tuntud Club Prive ja Klubi Teatri üks residente DJ SLÄM ja oodatud on ühinema ka kõik muud toredad inimesed, kes tahavad piiluda, milline see šhowbusinessi maailma sisemine peomelu siis ikkagi on, millest nii palju kära tehakse!

Käivad ka jutud, et maailmakuulsa Briti poistebändi EAST 17 liikmed, kes samal õhtul annavad kontserdi CatHouse kontserthallis, pidid oma sammud hiljem Cafe VS-i seadma! Loe, mis East 17 vanaaastaõhtu tegemistest Tallinnas Elu24-st.

Foto: promo

Kes teab, mis saama hakkab!

Cafe VS-i aastavahetuse programmi kohta saab rohkem infot Facebookis.

Info & laudade broneerimine: 5332 8707 või info@cafevs.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles